Ledige jobber: veidekke

Våre kjerneverdier er: Profesjonell - Red...

Våre kjerneverdier er: Profesjonell - Redelig - Entusiastisk - Grensesprengende Veidekke har alltid hatt en sterk finansiell posisjon og fokus på lønnsomhet. Virksomheten har aldri gått med tap. Likestilt med våre økonomiske mål er målene for helse, miljø og sikkerhet.
 Veidekke ble etablert i 1936 og notert på hovedlisten på Oslo Børs i 1986. I 2007 var omsetningen på 19,3 milliarder kroner. Eierstrukturen er spredt med hovedvekt på institusjonelle eiere. Karakteristisk for Veidekke er medarbeidernes betydelige medeierskap og den sterke medarbeiderdeltakelsen i selskapets utvikling. Bli del av et vinnerlag Som ansatt i Veidekke blir du del av et selskap som gjennom 25 år har vært en av de mest lønnsomme entreprenør- og eiendomsutviklerne i Skandinavia. Vi har faktisk aldri hatt underskudd. Gjennom våre ordninger med salg av aksjer til ansatte, har vi lang tradisjon for medeierskap i Veidekke. Det å være medeier i egen bedrift er både engasjerende og motiverende og kan gi deg avkastning i form av verdistigning og utbytte.  Verdier og kultur Veidekke er et selskap med solide røtter og tradisjoner. Det vil du merke mye til hvis du begynner hos oss. Du får en arbeidsgiver som er opptatt av kultur og verdier. I Veidekke er vi nytenkende og fremtidsrettet, men er samtidig bevisst på verdien i de erfaringer som er gjort tidligere. Mennesket i fokus Det er Veidekkes mange medarbeidere som er fundamentet i vår mangeårige suksess. Vi tror på den enkelte og deres innsats, og er vi overbevist om at tillitt skaper motivasjon og at mennesker som gis tilstrekkelig frihet i arbeidet, vil føle ansvar for sine oppgaver og slik skape de beste resultater.  UtviklingsmuligheterI Veidekke vil du bli kjent med mennesker med ulik erfaring, bakgrunn og kompetanse. Du vil finne gode og etablerte arbeidsmetoder og samtidig et utall av muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag og til å skape noe nytt. Vi har ulike utviklingsprogrammer for våre ansatte. Å jobbe i Veidekke gir deg derfor mange muligheter for utvikling; faglig, så vel som personlig. www.veidekke.no (jobb)

 
Referensord om Teknologijobb.no og Karriereguiden.no ”Jeg har benyttet teknologijobb.no ved flere anledninger. Årsaken til dette er raske tilbakemeldinger og god service. I dagens krevende marked har vi kommet i kontakt med flere interessante kandidater.” Veidekke Entreprenør AS Anne Thorbjørnsen HR-sjef, region syd

Bedrift

veidekke

Sted

  • - Norge

Aktuelle jobbannonser

  • Det er for øyeblikket ingen ledige jobber

Tips vennene dine