Navigation


Click here to see jobs in your category.

Seniorrådgiver Kvalitetsstyring

OBS! SØKNADSFRISTEN ER UTE, OG ANNONSEN ER UTGÅTT!

Vis aktive jobber i denne kategorien

Statnett bygger, eier og driver det sentrale kraftnettet i Norge, i tillegg til kraftforbindelsene mellom Norge og andre land. Statnett gjennomfører nå en rekke store og spennende prosjekter i kraftsystemet og har behov for flere kompetente og motiverte medarbeidere. For å fremme mangfold og variasjon blant våre 1100 ansatte ønsker vi søkere uavhengig av deres etniske bakgrunn, kjønn eller alder. I******deltok Statnett i kåringen Great Place to Work og kom alle tre årene på topp 10 blant Norges beste arbeidsplasser.

Vil du jobbe i selskapet som utvikler fremtidens kraftnett?

Statnett skal i årene fremover styrke nettinfrastrukturen i Norge for å sikre "ryggraden" i neste generasjon kraftsystemet. Til denne samfunnsmessig viktige og spennende oppgavene søker vi en dyktig rådgiver til kvalitetsstyring.

Enheten kvalitetsstyring har det overordnede ansvaret for god kvalitetsstyring i alle nettutbyggingsprosjekter og er pådriver for omlegging til et prosessorientert kvalitetssystem.

Statnett er sertifisert i henhold til PAS 55 og ISO 14001.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Fasilitere forbedringsarbeid for å sikre god kvalitet i våre prosesser
  • Oppfølging av avvik og avviksbehandling i prosjekter og linjen
  • Kvalitetssikring av leverandører
  • Fungere som kvalitetsrådgiver i utbyggingsprosjekter

Vi søker kandidater med høyere teknisk eller økonomisk utdannelse, med minimum 5 års erfaring fra arbeid med kvalitetsstyring i prosjekter. Aktuelle kandidater er strukturerte, systematiske og har en sterk evne til helhetstenking. Du ønsker å være en aktiv pådriver og bidragsyter til forbedring i divisjonen og mot øvrige miljøer i Statnett.

Statnett tilbyr gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser, samt gunstige pensjons- og forsikringsordninger. Statnett ivaretar et viktig samfunnsansvar og har et av Norges sterkeste fagmiljø i kraftbransjen.

Skriv ut

Bedrift

Statnett
Mer om Statnett

Sted

Utdanningsnivå

Universitet/høyskole

Stillingsprosent

- Heltid

ID

1687200