teknologijobb.no

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Overvåk søk

Få jobb tilsendt på e-post

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har gjennomgått Teknologijobb.nos retningslinjer for personvern/bruksvilkår.

COWI AS

Hva sier våre ansatte?

Marianne Wibe Fledsberg

Avdelingsleder VVS og energi

Anders Tornes

Branningeniør

Hilde Hystad

Prosjektleder

Det viktigste for meg som leder er å være med på støtte og legge til rette for at mine medarbeidere utvikler seg i tråd med sine oppsatte mål, og optimalisere samhandlingen dem imellom slik at vi danner gode team i prosjekter. Jeg leder kunnskapsrike, kloke mennesker og har et sterkt fokus på involvering av medarbeidere i de hvordan vi skal utvikle våre ferdigheter i avdelingen og i selskapet.

Hverdagen i COWI er veldig variert. Ingen dag er lik. Jeg får lov til å jobbe med det jeg synes er mest spennende og morsomt, og jeg gleder meg til hver dag på jobb. Jeg har stor frihet, og lærer masse av hyggelige og faglig dyktige kollegaer innenfor et bredt spekter av fag.

Jeg har fått store muligheter til å forme egen karriere. I COWI utarbeides det en personlig utviklingsplan med både korte- og langsiktige mål. Vi får også jevnlige opplæringstilbud og kurs på alle nivåer innenfor det karrieresporet du velger. Som nyansatt får du en fadder og blir med på introduksjonsprogrammet COWIstart. Dette er en fin måte å bli kjent med selskapet og medarbeidere.